Om oss

Pareto 80/20 utbildar individer och organisationer och gör chefer till ledare och säljare till affärsmän.
Pareto 80/20 är ett konsult- och utbildningsföretag med fokus på ledarskap och affärsmannaskap för ambitiösa individer och organisationer. Vi tror på en mixad modern pedagogik och varvar praktiskt lärande i grupp med webbaserat individuellt arbete, olika typer av praktiska övningar och positivt fokuserad coaching. Med 80/20-regeln som ledstjärna inspirerar och utvecklar Pareto 80/20 medarbetare och ledare i Sverige sedan 2005.

Patrik Utter

Personlig utveckling, strategisk organisationsutveckling, chefs- och ledarprogram i globala koncerner såväl som i mindre organisationer. Med 80/20 som ledstjärna får jag med liten insats ut mycket av varje dag i livet. Less is more.
/Patrik  076-84 80 204

Vad är framgång för dig?

Pareto 80/20 arbetar efter en metodik där vi är med dig och din organisation före, under och efter kurser och utbildningar. I analysfasen ställer vi många frågor och frågan –”Vad är framgång för er?” är självklar. Vårt uppdrag är att utbilda, coacha och stimulera dig och din organisation till framgång.

Vad kan Pareto 80/20 göra för dig och din organisation?

Vi kan hjälpa dig nå framgång på de områden du fokuserar på genom att hjälpa dig uppnå mer med mindre insats. Att skapa mål och strategier och öka fokus för att uppnå dessa. Vi hjälper hela organisationer att bli mer lönsamma och stärker handlingskraften i företagets ledningsgrupp.

Kontakta mig gärna om du vill veta mera

Mikael Åkesson

Min ledstjärna är Pareto 80/20 regeln. Paretoprincipen har skapat ökad framgång för ett stort antal företag och människor. Därför finns metodiken alltid med när jag arbetar med sälj- och ledarskapsutveckling. Jag söker alltid varje medarbetares förbättringspotential och försöker skapa ett 80/20-tänk i varje individ. Livet och arbetet skall vara balanserat, framgångsrikt och utvecklande.
/Mikael 076-84 80 201

Kontakta mig gärna om du vill veta mera