Säljutbildning.

Vi gör säljare till affärsmän/affärskvinnor

Säljutbildningar med 80/20-fokus

Säljutbildning eller kurs, vi tränar och utbildar säljare genom säljkurs och säljlutbildning. Vi är med från början till slut och analyserar, sätter mål, anpassar och genomför kurser och utbildningar för säljare. Målet med våra säljkurser och säljutbildningar är att göra bra säljare strukturerade och effektiva i sitt säljarbete för att skapa bättre lönsamhet i säljarbetet. I allt vi gör har vi ett 80/20 fokus som hjälper till att göra säljarbetet roligare, effektivare och mer lönsamt. Ledarstödet är en metod som involverar säljarens chefs fortsatta engagemang och uppföljning efter att säljutbildningen är genomförd. Chefens roll i säljarens utveckling är viktig och vårt ledarstöd säkerställer att säljarens chef lyssnar, coachar och följer upp arbetet efter att utbildningen är avslutad. Ring oss så berättar vi mera.

Våra säljutbildningar.

Här nedan ser du några av våra säljutbildningar. Kontakta oss gärna så berättar vi mera om hur vi kan anpassa våra säljutbilningar till ert företags förutsättningar.

⫶  Affärsmannaskap för alla

Kundernas krav ställer krav på hela organisationens affärsmässighet och samverkan. Alla anställda behöver en förståelse för hur affärer och kund-förhållanden hänger ihop samt påverkar utvecklingen i företaget.

Läs mer ➜

⫶  Att sälja på distans

Det är nya tider nu. Fysiska möten minskar till förmån för digitala möten, mail och telefon. Att sälja på distans har accelererat under Corona-epidemin och digitala kundmöten har kommit för att stanna.

Läs mer ➜

⫶  Innesäljutbildning

Utbildningen för innesäljare riktar sig till både nya och erfarna innesäljare inom B2B. Vi ger dig nya perspektiv och verktyg för att arbeta med målstyrning efter 80/20 modellen.

Läs mer ➜

⫶   Utesäljutbilning

Säljarbetet börjar med 80/20. Att prioritera kunder och insatser för mer effektivt utnyttjande av sin säljtid och skapa resultat. Men också att välja bort tidstjuvar och ej lönsamma insatser.

Läs mer ➜

⫶   Butikssäljutbildning

Utbildningen vänder sig till säljare inom fackhandeln där nivån på säljarens kompetens påverkar lönsamheten i varje kundkontakt.

Läs mer ➜

⫶   Affärsförhandling

Det är få situationer som kan mäta sig med affärsförhandling när det gäller att skapa resultat och lönsamhet. På kort tid kan man vinna mycket eller, i värsta fall förlora lika mycket.

Läs mer ➜

⫶  Värdebaserad försäljning

Denna utbildning vänder sig till säljare och företag som i en tuffare konkurrens vill uppnå en högre utväxling på de mervärden som företaget investerar i och erbjuder.

 

Läs mer ➜

⫶  Frågemetodik säljare

Få kompetenser slår kompetensen att använda sig av rätt frågor vid rätt tillfällen i mötena med kunderna. Det kan gälla att utveckla relationer, göra en behovsanalys, utmana kunden, finna lösningar, få kunden att berätta varför han/hon ska köpa av dig, hantera invändningar och styra mot köpbeslut.

Läs mer ➜

⫶   360° Sales

En webbaserad analys som ger säljaren en direkt och konkret feedback från sina kunder och kollegor på hur han eller hon upplevs i affärsrelationen.

Läs mer ➜

”Vill bara tala om hur mycket jag uppskattade dagarna vi hade! Det var längesen jag kände mig så glad och hade så kul! Jag har fått en nytändning och jag hoppas på att det kommer bli ännu bättre vartefter utbildningstillfällena går. Dessutom vill jag berömma dig för ditt varma och inspirerande sätt att lära ut och prata.”

Therese

Utesäljare

“Vill bara säga TACK för en kanonutbildning de här 2 dagarna! Väl genomfört och intressant. Du skapar verkligen många frågetecken/idéer om sättet att jobba mot/med kund. Ha en skön helg!”

Sara

Säljare

PARETO 80/20 I SVERIGE AB

Drottninggatan 94
252 21 HELSINGBORG
www.pareto8020.se
info@pareto8020.se