Våra samarbetspartners.

Pedagogiska analysverktyg för effektiv utveckling.

Webropols plattform gör det enkelt för oss och våra uppdragsgivare att jobba med analyser, enkäter och e-learning.

Vi samarbetar med Maria Malmsjö Söderberg.

På Ekonomihögskolan vid Lunds universitet undervisar vi på Entreprenörslinjen med syftet att stärka svensk säljkultur och att ge de studerande ökande möjlighet att sälja sina idéer.

Vi är medlemmar och aktiva i Sydsvenska Industri- och Handelskammaren med syftet att utveckla och stödja svenskt näringsliv. www.handelskammaren.com

Racoon & Friends hjälper oss med film och att implementera ett nytt digitalt tänk i vår organisation.

En mycket användbar anläggning i skön miljö med skön personal. Vi har i många år genomfört utbildningar och konferens-aktiviteter tillsammans.

För jättestora och pyttesmå event i flexibla lokaler med toppen service. Via Easyfairs har vi eventlokaler i hela världen. Häftigt!

Skånes ledande forum för professionell styrelseutveckling och -utbildning. Tillsammans tittar vi mer framåt än i backspegeln. Vårt mål är att din styrelse ska ha den strategiska höjden som krävs för att ta bolaget framåt i den värld vi lever i.

ONE STOP SHOP MARKETING – En kreativ byrå som producerar content och sidor för print och webb. En “perfect match” för små och medelstora organisationer.

Fantastiska människor som förgyller vår och många andras vardag. Proffsiga konsulter och coacher. Dessutom delar vi kontor och utbildningslokaler.

Vi sponsrar Hugo som en ung elitidrottare och som medlemmar i hans Nätverk umgås vi och gör affärer med övriga sponsorer. Vi imponeras och inspireras!

PARETO 80/20 I SVERIGE AB

Drottninggatan 94
252 21 HELSINGBORG
www.pareto8020.se
info@pareto8020.se